294,95

Mobile Clean Air Extraction Unit

De lichtgewicht mobiele clean-air-afzuigunit is een luchtsysteem dat als eerste in zijn soort op de markt is met zijn revolutionaire compacte ontwerp.

Artikelnummer: 211S-1-1-1-1-1-1-1 Categorie:

Beschrijving

Ideaal voor kleinere salons en mobiele technici, de ergonomische handgreep zorgt ervoor dat het reductiesysteem gemakkelijk wordt vervoerd.
Het stille systeem bevat eenvoudige plug-and-play-instellingen met vervangende filters die eenvoudig uitwisselbaar zijn via de voorkant van het apparaat.
Het systeem werkt om overtollige spraytan die zich in de lucht bevindt, naar zijn tweetrapsfiltratiesysteem te halen. De Mobile Clean Air-afzuigunit is een essentiële noodzaak om een schonere, gezondere en comfortabelere spray-tan-omgeving te bereiken voor zowel de technicus als de klant.

Hoe werkt het?
Overtollige spraytan in de lucht wordt naar het filter met twee fasen getrokken, ontworpen om overspray te verminderen en ervoor te zorgen dat de omgeving comfortabel is voor de gebruiker en de klant. Voor optimale resultaten, combineer de Mobile Clean Air Extraction-eenheid met een draagbare tent, waarbij de eenheid op de grond achter de cliënt wordt geplaatst. De Mobile Clean Air Extraction Unit: Minimaliseert overspray die wordt gecreëerd tijdens het aanbrengen van de kleurtint. Vermindert overtollige spraytan in de lucht
Geschikt voor mobiele technici of salons die geen plaats hebben voor onze Turbo Twister Tower.

Technische specificaties: Gewicht: 3,3 kg Afmetingen: (LxBxH): 24 x 22 x 25 cm Lawaai: 68 Db Gemiddelde luchtverplaatsing: 600 m3 / uur De motoren van de afzuigventilator worden geleverd met een Life Time-garantie.

Let op: U moet het filter ongeveer elke 80-100 sprays vervangen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mobile Clean Air Extraction Unit” te beoordelen