2.124,95

Moroccantan Spray station

Het revolutionaire tan station is een veelgevraagde combinatie van hoogwaardige Tan & Clean Air-systemen. Het alles-in-één spray-tan- en filtersysteem biedt een eenvoudige manier om de lucht in uw salon schoon te maken en te zuiveren, en helpt de veiligheid en gezondheid van uw klanten en personeel te beschermen, terwijl u de perfecte spraytan kunt leveren voor uw klant.

Artikelnummer: 211S-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie:

Beschrijving

Het onderhouden van een schone en veilige omgeving is van cruciaal belang voor uw klanten, bezoekers en personeelsleden. Dit zorgt niet alleen voor een aangename sfeer, maar trekt ook potentiële klanten aan – omdat iedereen graag een goed onderhouden salon bezoekt. De spraytan en overspray die in de lucht van uw studio worden verzameld, vereisen ventilatie omdat dihydroxyaceton (DHA) alleen door de Therapeutic Goods Administration (TGA) wordt goedgekeurd voor externe toepassing.

Daarom is het van vitaal belang om voorzorgsmaatregelen te nemen om de inademing van de spuitnevel te verminderen. De basis van het sproeipanaal bevat een krachtig, ingebouwd spray-tan-systeem dat wordt aangesloten op onze premium Rapid Applicator, die gemakkelijk kan worden opgeborgen in het ergonomische werkstation. De Rapid Applicator bevat een lekvrije doorzichtige dop, hightech roestvrijstalen onderdelen en biedt een instelbaar spuitpatroon dat ultrafijne nevel afgeeft om elke keer weer vlekkeloze resultaten te behalen.

Het Spray Station is voorzien van een drievoudig ventilatiesysteem met schone lucht en een handig voetpedaal voor plug-and-play-bediening. Overtollige spraytan in de lucht wordt naar het filter met vier fasen getrokken, speciaal ontworpen om overspray te verminderen en een comfortabele omgeving voor de gebruiker en de klant te garanderen. Met dit innovatieve alles-in-één systeem kunnen technici rommel elimineren en ruimte maximaliseren.

Het Moroccan Tan Spray Station beschikt over:
Biedt een omgeving die comfortabel is voor uzelf en uw klant
Professioneel multi-filtratiesysteem
inclusief ingebouwd spuitsaankleursysteem
Onbreekbare aluminium zijpanelen
met Marokkaanse tinten
Vloermat van antislip-comfort
slangaansluitingen
Ergonomisch AAN / UIT-voetpedaal
Eenvoudig te reinigen spray-systeemfilter Filtreersysteem met 4 fasen
Ergonomisch werkstation incl. bekerhouder
Ultrafijne spuitnevel
Afmetingen (LxBxH): 140cm x 120cm x 190cm Sku: 1-MT0162014

Let op: Alleen op bestelling te verkrijgen. Gemiddelde levertijd 2 weken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “MoroccanTan Spray station” te beoordelen